Arhivă: CONSULTARE PUBLICĂ: FOAIE DE PARCURS pentru calificarea forței de muncă din domeniul construcțiilor pentru 2030

Arhivă:

Invitație la Consultare Publică: “FOAIE DE PARCURS pentru calificarea forței de muncă din domeniul construcțiilor pentru 2030

Avem plăcerea să vă anunțăm că documentul “FOAIE DE PARCURS pentru calificarea forței de muncă din domeniul construcțiilor pentru 2030”, elaborat în cadrul proiectului #BUS4ROBOOST, a fost finalizat și acum este disponibil pentru consultare și dezbatere publică.

Acest document joacă un rol important în furnizarea de soluții pentru modelarea viitorului sectorului construcțiilor, pornind de la necesitatea adaptării și îmbunătățirii continue a calificării forței de muncă în concordanță cu evoluțiile tehnologice și cerințele pieței, acesta fiind, printre altele, un aspect esențial pentru atingerea obiectivelor naționale privind eficiența energetică și utilizarea surselor regenerabile de energie în clădiri și implicit de reducere a amprentei de carbon, care au fost angajate de România pentru anul 2030.

Scopul nostru este acela de a ne asigura că domeniul construcțiilor rămâne competitiv, inovativ și capabil să răspundă provocărilor viitoare. Pentru a îndeplini acest deziderat, este esențial să primim Feedback-ul dumneavoastră.

Cum puteți contribui?

Documentul este disponibil pe site-ul buildupskills.ro. Vă încurajăm să îl citiți cu atenție, să reflectați la impactul propunerilor asupra sectorului și să ne furnizați sugestiile dumneavoastră de îmbunătățire.

Trimiterea observațiilor și sugestiilor: Vă rugăm să trimiteți comentariile, observațiile și sugestiile dvs. printr-un e-mail la adresa hp[]incd.ro până la data de 31 martie 2024. De asemenea, ne puteți scrie la aceeași adresă de e-mail în cazul în care doriți să primiți acces la varianta editabilă a documentului.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, fie că veniți din partea industriei, a instituțiilor de învățământ, a organismelor guvernamentale sau a societății civile. Fiecare sugestie va fi analizată cu atenție și luată în considerare în versiunea finală a documentului.

De ce este important să participați?

Prin implicarea dvs., contribuiți la crearea unei viziuni solide și a unui plan eficient pentru dezvoltarea și calificarea forței de muncă în domeniul construcțiilor.

Vă mulțumim anticipat pentru timpul și efortul dvs. de a contribui la acest proces important.

Echipa BUS4ROBOOST

Scroll to Top